Щом дойде наше правителство, изсветлява икономиката, констатира премиерът Бойко Борисов

...
Щом дойде наше правителство, изсветлява икономиката, констатира премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов посочи основната разлика когато управлява ГЕРБ и когато БСП

Щом пристигна наше държавно управление, изсветлява стопанската система, установи министър председателят Бойко Борисов пред медиите, откакто участва на връчването на премиите за светла стопанска система от Асоциацията на индустриалния капитал в България.
Борисов подсети, че противоположното - щом пристигна на власт Българска социалистическа партия, сивата стопанска система пораства. Докато при ГЕРБ изсветляването значи повече доходи за пенсии и обществени действия, акцентира министър председателят. Борисов обаче побърза да си тръгне преди въпросите и по този начин избегна тематиката за чумата и евтаназията в Странджа, която породи публично напрежение и апели за оставка на управлението на БАБХ и земеделския министър.
На церемонията измежду наградените от АИКБ бяха вицепремиерът Валери Симеонов, отличен със статуетка и грамота за работата на Тристранката и по-конкретно - за признатите от НСТС промени в закона за трудовата миграция и сините карти в закона за чужденците, които разрешиха родният бизнес да ги наема на работа.
Симеонов пък изкокетничи пред Васил Велев, че не е очаквал сходно отличие, а по инцидентно съвпадане тъкмо днешното съвещание на НСТС се оказа от най-скандалните, откакто вицепремиерът изгони омбудсмана Мая Манолова, до момента в който се одобряваха разпоредбите за обществените услуги.
Заедно със Симеонов бяха наградени още финансовото министерство в лицето на министър Владислав Горанов и енергийната комисия в Народното събрание, в лицето на Делян Добрев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР