Що се отнася до продажбата на нови електромобили в световен

...
Що се отнася до продажбата на нови електромобили в световен
Коментари Харесай

Най-евтината Tesla: Какви употребявани екземпляри от Model 3 се продават у нас

Що се отнася до продажбата на нови електрически автомобили в международен мащаб, то предстоящо първото място е за Tesla, само че забележете, че става дума единствено за нейният най-евтин електрически автомобил, обозначен като Model 3. Втората позиция, с огромно закъснение, е за европейския водач Renault Zoe, а третата е за представителят на Nissan, носещ обозначението Leaf.

Американската компания продава най-вече електрически коли в света, като за февруари тази година е съумяла да осъществя 16 276 коли. Интересното обаче е, че от тази численост 13 600 са продадените електрически автомобили Tesla Model 3. Интериорът на Tesla Model 3 не е първокласен, колкото цената ѝ, само че въпреки всичко има всичко належащо.

Предвид на голямата разлика на Model 3 по отношение на втория по продажби електрически автомобил в света, взехме решение да проверим какви екземпляри Model 3 се оферират у нас. Бърза информация в уебсайт номер 1 за коли у нас демонстрира, че предложение на най-евтините електрически автомобили Tesla у нас не липсва, а цената им е от порядъка на 100 000 лева Вижте какви електрически автомобили Tesla Model 3 се оферират в България и на какви цени ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР