Щетите за американските компании, дължащи се на спада в производителността

...
Щетите за американските компании, дължащи се на спада в производителността
Коментари Харесай

Проучване: Американските компании са загубили $1,9 трлн. заради недоволни работници

Щетите за американските компании, дължащи се на спада в продуктивността на " нещастните " служащи, недоволни от положението на личните си каузи на главното работно място, възлизат на 1,9 трилиона $ до края на 2023 година Това заяви Bloomberg, като се позова на резултатите от изследване на Gallup. 

Високият размер на щетите се дължи до огромна степен на обстоятелството, че от ден на ден чиновници на американски компании започнаха да се усещат " откъснати " от работодателите си след пандемичния ковид, изясняват специалистите. Такива служащи в последно време все по-малко осъзнават какво тъкмо чакат от тях бизнес водачите. " Това е признак за намаляваща ангажираност ", заключават анализаторите.

Само една трета от интервюираните правят оценка личното си равнище на ангажираност на работното място като високо, а половината от интервюираните чиновници признават, че поставят минимални старания на главното си работно място. Поради този фактор растежът на облагата на доста компании в Съединени американски щати е заплашен от неуспех, обобщават от Gallup .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР