Щерката на президента Радев – Дарина, препоти мрежата с провокативните

...
Щерката на президента Радев – Дарина, препоти мрежата с провокативните
Коментари Харесай

Щерката на Румен Радев се появи полугола! Къде е президентът?!

Щерката на президента Радев – Дарина, препоти мрежата с провокативните си фотоси. На фрагментите къдравелката е полугола и в прекомерно предизвикателни пози, повода за които е първата за сезона премиера на НАТФИЗ – „ Дон Жуан се връща от война “, по текст на Йодьон декор Хорват и режисьор Крис Шарков.
Постановката е нова акомодация на известния актуален английски драматург Дънкан Макмилън, а действието на пиесата се развива в Берлин директно след края на Първата международна война. Това, което прави Дарина обаче, нямаше по какъв начин да остане неусетно, а по какъв начин го е приел президента, можем единствено да гадаем.
Дарина Радева влиза в първата си основна роля на прелъстена и изоставена от любовника Дон Жуан жена, която след години се среща още веднъж с него (Даниел Кукушев), към този момент като майка на щерка, само че е сюрпризирана, че той даже не помни името ѝ. Страстта сред двамата още веднъж избуява и става причина именитият ухажор да промени напълно житейската си настройка към света и любовта.
В постановката вземат участие артисти от така наречен Златен клас на проф. Пенко Господинов, в който е и Дарина Радева. Сред тях са Антония Гюруди, Ивана Крумова, Йоана Димитрова, Нелли Таукчи, Ралица Попова и Силвия Болярска. Студентите ще се дипломират следващата година. Спектакълът ще се играе на 12 и на 21 октомври, написа show.blitz.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР