Щефан Струву се би срещу Бен Ротуел в UFC Вашингтон

...
Щефан Струву се би срещу Бен Ротуел в UFC Вашингтон
Коментари Харесай

Бен Ротуел записа два ритника под кръста и победа над Щефан Струве

Щефан Струву се би против Бен Ротуел в UFC Вашингтон и двамата състезатели направиха всичко по силите си, с цел да дадат на почитателите мощни страсти.
He wobbled him! #UFCDC pic.twitter.com/uKbFsldbei
— UFC (@ufc) December 8, 2019
Бойците в тежка категория премериха сили късно нощес и борбата бе предавана по спортния канал ESPN. Бен на два пъти не уцелваше целта с ритници и за жал ударите му попадаха в непозволена зона.

След рестартиране във втория рунд, 38-годишният ММА играч безусловно заля съперника си с удари и Струве не съумя да се избави.

Холандецът влезе в Октагона с една победа и три загуби в последните си четири дуела. Той позволи над негода се наложат Александър Волков, Андрей Арловски и Марсин Чибура. В предходния си конфликт той означи победа над Маркос Рожерио де Лима в Прага, Чехия.

Ротуел излизаше от загуба със съдийско решение за Андрей Арловски в UFC Сан Антонио, Тексас. Преди това той се би с нашия играч Благой Иванов в UFC Уичита и сдаде мача с единомислещо съдийско решение.

С четири загуби от последните си пет борби, картинката не наподобява розова за 31-годишния Струве. Мислите ли, че той ще бъде изпъден от редиците на UFC?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР