Щедрото февруарско слънце няма как да не ни накара да

...
Щедрото февруарско слънце няма как да не ни накара да
Коментари Харесай

Гурме в пликче, или как вирусът промени кухнята и навиците ни

Щедрото февруарско слънце няма по какъв начин да не ни накара да се размечтаем за едни по-безгрижни времена. За някои единствено до преди година пътуванията бяха метод на забавление, за други да седнат в изтънчен ресторант и да поръчат вкусно ястие, което да ги придвижи я в Италия, я във Франция…

Храната е била, е и ще остане висшо наслаждение. Уви, настъпи време, в което не е толкоз елементарно да поглезиш небцето си, в случай че сътрудникът ви не е горделив собственик на престилка и висока бяла шапка и е „ началник ” или вие самите не сте. Навярно има хора, които страдат съществено от това, че обичаните им заведения за хранене не посрещат посетители. Е, Вселената в никакъв случай не ни изоставя изцяло, тя е необятна и вкусна храна дебне отвред.

Последната изненада за хората, на които е омръзнала лещата или пълнените чушки, е гурме храната в… пликче. Да, вярно сте разбрали! Tenebris готви определени ястия и ги вакуумира. Техните вкусови качества и потребни хранителни субстанции са изцяло непокътнати, а сетовете не се замразяват и нямат добавени консерванти. И ето по какъв начин можете да си купите плик с изтънчена храна, която да бъде вкусна до 7 дни по-късно. Новината може и да провокира микоринфаркт у Густо (закръгленият готвач от известната анимация „ Рататуй ”), само че той не е знаел какво е Covid -19. Защото разпоредбите се трансформират по отношение на играта, а вирусът несъмнено ни притисна в ъгъла и ни кара да имаме напълно новаторски решения.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР