"Ще застрелям всеки, който припари и създаде опасност за семейството

...
"Ще застрелям всеки, който припари и създаде опасност за семейството
Коментари Харесай

Константин: Ще гръмна всеки крадец!

"Ще гръмна всеки, който припари и сътвори заплаха за фамилията ми. Ще пазя децата си до гроб! " Това искрено призна артистът Константин, който през годините неколкократно става обект на нагли обирджии, написа в. "България през днешния ден ".

Повод за коментара му са признатите на първо четене промени в Наказателния кодекс, които освобождават от наказателна отговорност лицата, които употребяват оръжие или различен предмет при самоотбрана в дома си.

"Семейството ми е най-важно! Представете си в какъв потрес биха изпаднали децата ми, в случай че видят апаш. Разбира се, че няма да се замисля. Няма да го изстрелвам в главата, само че на всички места другаде по тялото ще трещя. По-добре той, в сравнение с аз. Има една приказка: "От затвор се излиза, от гроб - не ", прям е Коцето.

Преди време точно изпълнителят беше измежду първите бранители на доктор Иван Димитров, който простреля престъпно проявения Георги Джевизов - Жоро Плъха в дома си.

Пред вестника Коцето показа, че от години е тежко въоръжен точно поради многочислените нападения над дома му. Певецът претърпява общо 7 обира. В един от тях вандалите отмъкват годежния пръстен на брачната половинка му Надя, само че Коцето купува ново украшение. След горчивите прекарвания артистът си взима поука и към този момент не държи скъпи неща в къщата си. Казва, че когато и да е на денонощието е с оръжията си. Дори по време на сън артистът го държи до главата си и е подготвен да посрещне всеки безочлив обирджия. Решението да се въоръжи идва, откакто преди години Константин е атакуван от роми.

След нелепия случай бащата на артиста - Иван, който работи в системата на Министерство на вътрешните работи, го поучава да предприеме ограничения за неговата сигурност и да се снабди с огнестрелно оръжие.

С голямо вдъхновение посрещна концепцията и остарелият другар на Коцето - Митьо Пищова. Любимецът на народа е безапелационен, че ще простреля, без да му мигне окото, всеки престъпник, дръзнал да влезе да краде от вездесъщия безгрижник от Арбанаси.

"Имам законно притежаван пищов. Престъпниците не влизат в никакъв случай по къщите сами да тарашат. Единият може да е в колата, другият в двора, трети вътре. Както и да са се наредили, ще ги гръмна като мръсни кучета. Не съм млад и няма какво да изгубвам. Благодаря на Народното събрание, че реши да узакони стрелбата по бандити. С ГЕРБ се родих, с ГЕРБ ще умра! ", безапелационен бе неподражаемият Митьо.

Пищовлията е безапелационен, че ще купи газови револвери на баба му и дядо му, които живеят сами в павликенското село Батак.

"Ще им ги подаря и ще им кажа да ги трепят мръсните и гадни крадци. Баба ми е на 99 години, а дядо ми на 98 година Досега не са имали проблем с апаши, тъй като цяла България знае кой е Митьо Пищова. То по тази причина и аз не съм имал кахъри до момента ", споделя още любимецът на народа, чиито брой на ощастливени манекенки гонел 3600.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР