Ще водим страната по европейския път на развитие, ще работим

...
Ще водим страната по европейския път на развитие, ще работим
Коментари Харесай

„Ще работим за обединение и честни избори“: Главчев пое управлението от Денков

„ Ще водим страната по европейския път на развиване, ще работим за благоденствието на българските жители. Основната ни задача е да организираме почтени избори. “ Така служебният министър председател Димитър Главчев одобри изпълнителната власт от Николай Денков в постройката на Министерския съвет.

Има единствено едно променено име по отношение на първичния лист

Той съобщи, че всички съмнения, които е имал до този миг, е оставил зад вратата. Главчев дефинира определените служебни министри като потвърдени специалисти и експерти в своите области.

С химна на България и този на Европейски Съюз стартира церемонията по предаване на изпълнителната власт в Министерски съвет. В залата участваха всички министри от кабинета на Николай Денков и всички членове на служебния кабинет на Димитър Главчев.

„ Уверявам ви, че до последния ден нашето държавно управление направи всичко допустимо, с цел да работи по управническата стратегия и да извърши всички задания, по които не ни стигна времето, с цел да успеем довършим “, уточни Денков.

Един министър е заменен по отношение на първичния лист

На изключително съвещание на Народното събрание тази заран членовете на служебния Министерски съвет, назначени от президента Румен Радев, с министър председател Димитър Главчев, поставиха клетва пред депутатите, според последните промени в Конституцията, в наличието на президента Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова.

Президентът подписа декрет за назначение на служебно държавно управление на Република България в състав, препоръчан от избрания за министър-председател Димитър Главчев през днешния ден. Единствената смяна в състава е външният министър - поста заема Стефан Димитров, вместо в началото номинираният Ивайло Ценов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР