Ще утвърждаване региона като като хъб за дигитални услугиЕлена Маринова

...
Ще утвърждаване региона като като хъб за дигитални услугиЕлена Маринова
Коментари Харесай

Елена Маринова влезе в борда на европейски алианс

Ще одобряване района като като хъб за цифрови услуги

Елена Маринова е измежду първите трима определени членове на борда на Emerging Europe Alliance for Business Services, Innovation & Technology

Елена Маринова, президентът на Мусала Софт, стана част от борда на шефовете на европейски алианс за бизнес услуги, нововъведения и технологии – „ Emerging Europe Alliance for Business Services, Innovation & Technology.

По покана на създателите на Алианса на разрастващите се стопански системи в Европа (Emerging Europe Alliance for Business Services, Innovation & Technology), Елена Маринова, Президент на софтуерна компания Мусала Софт, стана член на борда му.

Целта на алианса е да предизвиква нововъведенията и творчеството в разрастващите се пазари в Европа. Присъствието на представител на България в борда на организацията затвърждава значимата роля на страната ни в района и достиженията на персони, компании и неправителствени организации, които работят за развиването на ИТ бранша ни.

Като член на борда на сдружението, Елена ще дава насоки за неговото развиване и ще работи за това района ни да бъде различим в целия свят като желан хъб за цифрови услуги, нововъведения и гении.
още по тематиката
Освен Елена Маринова, измежду първите трима определени членове на борда на алианса са Паула Кенеди Гарсия, вицепрезидент на Convergys за района на EMEA, и Алина Поп, изпълнителен шеф на Electrogrup.

Основателите на алианса са 17, а негови членове са общо 40 организации от Източна Европа, Англия, Съединени американски щати, Балтийските страни и Германия. Членовете на борда се избират с мандат от една година както посредством гласоподаване, по този начин и посредством отправени лични предложения.

Мисията на алианса е да сътвори дейна екосистема от новаторски бизнес услуги, технологии и ИТ компании, стартъпи, капиталови фондове, снабдители и клиенти на такива услуги, местоположения и вложители както в разрастващите се европейски страни, по този начин и оттатък рамките им. Алиансът цели също да разпространява целия район като хъб за цифрови услуги с голям капацитет.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР