Ще търся устойчивото парламентарно мнозинство, което е изключително важно, за

...
Ще търся устойчивото парламентарно мнозинство, което е изключително важно, за
Коментари Харесай

Дариткова: Никога няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група

Ще диря устойчивото парламентарно болшинство, което е извънредно значимо, с цел да действа държавното управление и с цел да покажем непоклатимост в страната. Това съобщи новият ръководител на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, която заменя на поста подалия оставка Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ В тази спешна обстановка считам, че това е предложение, наситено с огромни отговорности. Приемам го със схващане за оценката, а въпреки това като предизвикателство, тъй като в никакъв случай няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група. Вярвам, че в границите на моите благоприятни условия ще диря консенсуса “, акцентира Дариткова. Тя увери, че изпълнявайки новата си служба ще търси разговор с всички парламентарни групи.
„ Няма да променим своето държание, тъй като ще бъдем поредни и ще продължим да изпълняваме програмата си “, сподели още новият ръководител на групата. На въпроса дали е получила поддръжка от всички свои сътрудници, тя отговори: „ Разчитам на тази поддръжка и би трябвало да се боря за нея всекидневно “.
Предстои да бъде разисквано кой да замести Цветан Цветанов в другите парламентарни комисии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР