Ще стана депутат, за да не могат да ни надиграят

...
Ще стана депутат, за да не могат да ни надиграят
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Този път ще стана депутат

Ще стана народен представител, с цел да не могат да ни надиграят в Народното събрание. Такава поръчка направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление за БиТиВи. Бившият министър председател употребява присъединяване си, с цел да насочи следващата доза обвинявания към " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", само че най-после приключи с думите, че само с " партиите на смяната " и с Движение за права и свободи би могла да се образува " най-устойчивата евроатлантическа коалиция, която няма да даде на страната да мръдне в никаква посока ".

Борисов разгласи, че няма късмет за общо техническо държавно управление с Българска социалистическа партия, тъй като партийните структури не били съгласни с това. Такава догадка породи в, в която той означи, че левицата е изменена и по тази причина ще беседва с членовете на партията за вероятно унищожаване на възбраната за коалиране с Българска социалистическа партия.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и предлагането на съпредседателя на " Демократична България " на президента Румен Радев. Той разгласи, че е срещу концепцията и вместо да се смъква президента, сподели, че било най-добре да се сформира постоянно държавно управление. " Ако и тази институция съборим, представете си какво ще стане в България. Затова - в случай че желаят импийчмънт, да създадем държавно управление и тогава президентът ще си е президент, а ние ще си управляваме ", добави той.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР