Ще си партнира си ИТН с партията на Кирил Петков

...
Ще си партнира си ИТН с партията на Кирил Петков
Коментари Харесай

Тошко Йорданов каза ще си партнират ли с Кирил Петков

Ще си партнира си Има Такъв Народ с партията на Кирил Петков и Асен Василев в 47-ия парламент? Отговор на този въпрос даде Тошко Йорданов, откакто партията на Слави Трифонов се записва през днешния ден за това на 14 ноември.

„ В идващия парламент с Движение за права и свободи и ГЕРБ е неуместно да имаме каквито и да е взаимоотношения, контакти, поддръжка. С всички останали, които влязат, изключително що се отнася до „ Демократична България “ и допускам новата групировка, е разумно да бъдем сътрудници, тъй като задачите ни са едни и същи. ", разяснява Йорданов. И добави: " Сега дали ще има разсъдък, тъй като в предишния парламент нямаше, следва да забележим. Всички партии, без нас, приказват едни неща преди избори, а по-късно вършат други. Когато пристигна действителността след изборите, тогава всички ще би трябвало да се съобразим с нея. “.

„ Появата на нови обединения е нещо прелестно за българския политически живот. Това е демокрацията. Как може някой да се опасява от това “, разяснява още зам.-председателят на Има Такъв Народ във връзка плана " Продължаваме промяната ".

Що се отнася до последните прогнози на социолозите Тошко Йорданов съобщи: „ Човек не може да се ядосва на някой, който бърка. Може единствено да се забавлява с резултатите. “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР