Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите

...
Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да позволим никой да ни поставя условия, да ни изнудва или заплашва

Ще се водим единствено от Конституцията и решенията на органите на, съобщи ръководителят на във Facebook.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 629
" Сега всички ще се втурнат да оферират, упорстват, да поясняват, да плашат с митинги, " с кръв ". Искам да съм ясна. Няма да позволим никой да ни слага условия, да ни изнудва или заплашва ", уточни тя.

" Всичките ни старания са подчинени на ползите на хората и националния интерес. Оттук нататък ние ще се водим в дейностите си единствено от две неща: Конституцията на Република България и решенията на Националния съвет на и Коалиционния съвет на “ за България ”, написа Нинова.



Междувременно депутатът от " за България " Филип Попов съобщи, че в понеделник ще бъде свикано изпълнителното бюро на и груповите органи ще вземат своето решение по кое време да се върне мандатът.

Според него мандат се дава, с цел да се сформира кабинет, който да взема решение проблемите в страната, само че при неналичието на опция за сформиране на държавно управление, би трябвало да се оценят рисковете пред страната и в случай че е допустимо, те да бъдат изчистени, а подобен риск е председателството на КЕВР предвид на идната тежка есен и зима.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР