Ще се върне ли БСП в парламента след изборната загуба

...
Ще се върне ли БСП в парламента след изборната загуба
Коментари Харесай

БСП решава дали да се върне в парламента

Ще се върне ли Българска социалистическа партия в Народното събрание след изборната загуба - това ще разисква през днешния ден Националният съвет на партията. Левицата се събира с цел да проучва резултатите от евровота и да начертае проект за бъдещи дейности.

Вчера Корнелия Нинова разгласи, че Българска социалистическа партия стартира процедура за директен избор на нов ръководител като знак за вдишване на отговорност.

Според нея всички общински и регионални партийни структури би трябвало да обсъдят представянето си на изборите и при потребност да сменят управленията си.

Нинова разгласи още, че отсъствието на Българска социалистическа партия от Народното събрание не се е отразило на изборните резултати. Въпреки това, тя ще предложи връщане на депутатите в зала.
 Българска социалистическа партия стартира процедура за директен избор на ръководител на партията Българска социалистическа партия стартира процедура за директен избор на ръководител на партията
След резултатите от вота, Българска социалистическа партия стартира процедура за директен избор на ръководител на партията, разгласи Корнелия Нинова и посочи, че тя ще се включи в предсто...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР