Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството

...
Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството
Коментари Харесай

Виолета Коритарова: В работата ми ще има приемственост, без това няма как да продължим напред

„ Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството на районното развиване и благоустройството и в работата ми ще има последователност. Без последователност няма по какъв начин да продължим напред. “

Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова при поемането на поста от досегашния министър Андрей Цеков.

„ Наясно съм, че има много работа, а интервалът е къс. Затова е значимо да не забавяме темпото, да не губим време и да приключим това, което е стартирано “, акцентира Коритарова.

Тя изясни, че все още има известно закъснение в осъществяването на плановете, заложени в Националния проект за възобновяване и резистентност, изпълнявани от Министерство на регионалното развитие, само че ще се постарае да навакса забавянето.

Андрей Цеков от своя страна пожела триумф на новия министър и очерта няколко съществени параметри, по които оставя „ фронт за работа “ на приемничката си. На първо място той сложи строителството на четирите съществени автомагистрали – „ Хемус “, „ Европа “, „ Русе – Бяла “ и „ Видин-Ботевград “

„ Основните поправки също са част от плановете, които ще дадат опция за асимилиране на финансови средства “, добави Цеков и изясни, че има известно закъснение с издаването на позволения за градеж по някои съществени поправки, което е уязвимост на Агенция „ Пътна инфраструктура “.

„ Колосална работа свърши екипът на Министерство на регионалното развитие по „ общинската стратегия “, акцентира още той и посочи, че във ведомството работят изключителни експерти.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР