Ще се изправя срещу много сериозен противник, който също има

...
Ще се изправя срещу много сериозен противник, който също има
Коментари Харесай

Кобрата: Ще дам всичко, за да направим България световен шампион по бокс

" Ще се изправя против доста сериозен съперник, който също има доста опит като мен. Той има значително срещи, които са тежки борби, през които той е минал. Подхождам с безспорен почит и почитание в подготвителния развой, бъдете сигурни, че ще изляза в супер форма и към този момент каквото Господ е отредил. Аз ще дам всичко от себе си, с цел да реализира тази победа и да създадем България международен първенец по бокс ". Това разгласи Кубрат Пулев при формалното оповестяване на борбата с Махмуд Чар за регулярната международна купа на WBA, която ще се организира в София на 30 март, съобщи кореспондент на БГНЕС.


" Предпочитам да се съсредоточвам повече в линия на срещата и галавечерта, тъй като това е едно необикновено събитие, което в действителност имаме привилегията да се състои в България. Много сложни решения, вършим невероятното и неспособност, с цел да се случи в София пред родна аудитория. Аз съм признателен на хората, които прегърнаха тази концепция и се стремят да оказват помощ. Опитваме се да създадем нещата по този начин, че да има невероятна церемония вечер, която да остане в историята ", добави Кобрата.

На въпрос на БГНЕС дали в контракта има уговорка за реванш, Пулев отговори: " За какво да му даваме реванш, при изискване, че ще го удрям хубаво. Не считам, че Мануел ще желае по-късно, тъй като ще бъде уверен, че просто няма късмет да ме победи ".

" Бях в България за мача Пулев - Фюри. Градът е хубав, хората са доста другарски настроени. Щастлив съм, че ще се удрям тук. Пулев е популярен първенец, популярен боксьор, има доста опит, бе страховит в аматьорския бокс. Щастлив съм, че ще се удрям с българския боец Кубрат Пулев ", сподели Чар, който не пропусна да се заяде с Кобрата: " Братко, от време на време фантазиите не се сбъдват, само че не се притеснявай, приятелю, по-късно може да работиш за мен ".


" Той се има за елмаз, само че тук става въпрос за бокс, за подготовка, за опциите на всеки един от нас. Много ще му е мъчно. Смятам, че го доминирам в доста неща и качества, и в механически аспект. Някои се мислят за елмаз, само че след инспекция се оказват киви ", отговори му Пулев, след което напрежението сред двамата се повиши и заваляха закани, в които по-активен бе Чар.

Преди това роденият в Ливан боксьор описа сложния си път до върха в професионалния бокс. " Роден съм в Ливан, изгубих татко си във войната през 1986. След това се реалокирах в Германия като емигрант. Тогава Германия не поддържаше бежанците, както през днешния ден, бяха доста тежки времена. Трябваше да се удрям на улицата, с цел да се пазя, по-късно на 16 години започнах да упражнявам бокс, кикбокс, станах номер 1 в К1. Бях в пандиза два пъти, бях прострелян в корема, претърпях промяна и на двете тазобедрени стави. Никога не се предадох, в никакъв случай не пия, в никакъв случай не пиша, през днешния ден съм тук, с цел да се удрям с един от най-хубавите в тежка категория, Кубрат Пулев. Ще ви покажа на 30 март в София, че не би трябвало да се отказвате, работете крепко и се молете ".

В галавечерта ще взе участие и Тервел Пулев, за който следва да научи името на своя противник. " Тази галавечер сигурно ще влезе в историята, веселя се, че ще бъда част от нея. Впечатлявам се от упоритостта на Кубрат, тя е образец за мен, в доста случаи ходя по неговите стъпки. Ние всички станахме очевидци на неговата кариера, премеждия, само че това бяха уроци, както за него, по този начин и за мен ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР