Ще съберем 120 подписа на 2-ри септември и ще вървим

...
Ще съберем 120 подписа на 2-ри септември и ще вървим
Коментари Харесай

Красимир Ципов: Ще съберем 120 подписа и ще вървим към консултации за ВНС

Ще съберем 120 подписа на 2-ри септември и ще вървим към съвещания за приемане на решението за отиване към Велико национално заседание.

Това сподели пред БНР, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ.

Той уточни, че на следващия ден, 25 август, ще стартират договаряния с ПГ на "Обединените патриоти " и изрази вяра в идващите дни да продължат с останалите парламентарни групи.

"Нашите упования са, че ПГ на "БСП за България " няма да взе участие в консултациите ", добави той. Желанието на ръководещите е консултациите да приключат допустимо най-бързо, с цел да може в границите на идната седмица да стартира процедурата по събиране на подписи.

Ние сме преследвали една цел - да представим вниманието на Народното събрание план, който да бъде прегледан, с цел да може при привикване на Велико народно събрание да могат да се вършат оферти по всички текстове в Конституцията. Към сегашния миг този текст на Конституцията споделя, че Велико народно събрание се произнася единствено по въпроси, по които е сезирано. Идеята е да внесем един план, който във Велико народно събрание да може да бъде променян, допълван, изменян, так че да отговори на упованията на всички български жители ". беше безапелационен, че основният прокурор няма да бъде прекомерно овластен съгласно оферти текст, касаещ правосъдната система.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР