Ще разчитаме на подкрепата на Европейската комисия и на Вашите

...
Ще разчитаме на подкрепата на Европейската комисия и на Вашите
Коментари Харесай

Премиерът на среща с Юнкер: Справяме се прекрасно като надеждна граница на Шенген



Ще разчитаме на поддръжката на Европейската комисия и на Вашите препоръки по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Талин, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Според българския министър председател през шестте месеца на нашето председателство могат да бъдат прегледани тематики с огромно бъдеще, в случай че страната ни съумее да ги сложи вярно. Министър-председателят означи, че е показателна поддръжката, която България получава за самодейността си да провежда Среща на върха на водачите от Европейски Съюз на тематика „ Западни Балкани “ в София.

Премиерът Борисов благодари за думите на Юнкер, че България е образец за подражателство – с нейната финансова и икономическа непоклатимост и сигурни граници. Справяме се прелестно като надеждна граница на Шенген, посочи министър-председателят. Той добави, че е удовлетворен от визитите на европейските водачи у нас, които в следствие могат да споделят със своите сътрудници какво са видели и по какъв начин се оправяме. Това по думите му оказва помощ да се разсеят всевъзможни подозрения по отношение на готовността на страната ни за Шенген и еврозоната.

Премиерът Бойко Борисов подчертава още върху финансовите индикатори на страната ни, ниската безработица, битката против контрабандата и ограниченията на държавното управление за унищожаване на повече административни тежести за жителите и бизнеса.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР