Ще работя Сливен да бъде модерна и просперираща община, с

...
Ще работя Сливен да бъде модерна и просперираща община, с
Коментари Харесай

Ген. Кольо Милев: Ще работя Сливен да бъде модерна и просперираща община

Ще работя Сливен да бъде съвременна и просперираща община, с икономическо възобновление, нови работни места и високи доходи; оздравителна стратегия най-много за селата, за кварталите на град Сливен и междублоковите пространства; промяна на синята зона и създаване на буферни паркинги за гратис паркиране. Това съобщи претендентът за кмет на Сливен от " Българска социалистическа партия за България " ген. Кольо Милев.

Той акцентира, че една община може да работи без да тегли заеми и да си заплаща отговорностите. Милев съобщи, че като кмет на Сливен общината е обслужвала всичките си заеми, не е изтеглила нито един лев заем и не са увеличавани налозите.

Милев акцентира, че Сливен има сериозен проблем с сигурността по пътищата. Той сподели, че няма зам.-кмет по строителството към този момент няколко години, няма и специалист, който да дава отговор за сигурността по пътищата и пътната маркировка. " Общината би трябвало да се вземе в ръце и да е ясно кой дава отговор за строителството в Сливен и кой дава отговор за сигурността на жителите по пътищата ", безапелационен бе той. Милев посочи, че има проблем с чистотата и сметосъбирането в града, изключително в квартал Надежда, който е оставен на произвола.

На въпрос за замърсяването на въздуха в града, Милев сподели, че би трябвало да се обърне внимание на зелените междублокови пространства, те да се запазят и поддържат. Той добави, че в града има проблем и с питейната вода, тъй като 10 години държавните управления на ГЕРБ забавят завършването на пречиствателната станция за питейни води. Ген. Милев напомни думите на някогашния министър на благоустройството Лиляна Павлова, че това е музей, на който: "...не би трябвало да се обръща внимание " " Ние ще създадем всичко допустимо до 2022 година тази станция да бъде приключена ", ангажира се той. Ген. Кольо Милев бе безапелационен, че Сливен има потребност от смяна, от пламенно ръководство и ясна визия за ръководство, каквато той и листата на " Българска социалистическа партия за България " имат и могат да изпълнят.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР