Ще работим в посока изграждането на по-добра комуникация между служителите

...
Ще работим в посока изграждането на по-добра комуникация между служителите
Коментари Харесай

Заместник-кмет на Община Варна пое важни ангажименти след среща с граждани

„ Ще работим в посока построяването на по-добра връзка сред чиновниците в Общинския подслон за безстопанствени кучета и доброволците “.

Това съобщи заместник-кметът по сигурността и публичния ред Илия Коев по време на първия си приемен ден . Той се срещна с жител, който e треньор на кучета . Човекът показа, че следи позитивна смяна в изискванията и работата на приюта в село Каменар през последните седмици.

Припомняме, че Илия Коев и кметът Благомир Коцев персонално се заеха с решаването на най-наболелите проблеми в общинския подслон. Работи се и по концепцията за построяването на нов център за безстопанствени животни със актуален образ. Дотогава съществуващият подслон ще бъде поддържан в безупречен тип и по тази причина са заложени средства в проектобюджета за тази година

Заместник-кметът се срещна и със ст. контрольор Върбан Петков – огнеборецът, който през 2022 година съумя да спре горящия трен край гара Каспичан като по този начин избави пасажерите в композицията. С него разискаха опциите за финансиране на спомагателни брой командировани пожарникари в курортите край Варна за идния туристически сезон. По думите на Петков комплексите имат потребност от подсилени взаимни екипи на пожарната и незабавната здравна помощ .

Илия Коев беше осведомен и с проблемите на живущите в затворен комплекс на ул. „ Д-р Любен Попов “ във Варна. Те желаеха улицата да бъде включена в регулярния обход на профилираната платформа вид „ паяк “ , тъй като макар десетките им сигнали и срещи с представители на КАТ – Пътна полиция, Общинска полиция, улицата е постоянно запушена от нерегламентирано паркирани коли .

По молба на жители Коев ще ревизира и сигнал за постоянно нарушение на публичния ред от младежи, които нощно време влизат в двора на 4 ЕГ „ Фредерик Жолио-Кюри “. Заместник-кметът уточни, че ще бъде направена инспекция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР