Ще работим с вас рамо до рамо, за да изпълним

...
Ще работим с вас рамо до рамо, за да изпълним
Коментари Харесай

Ангелкова: Кандидат-кметът на Пирдоп Антоанета Мечкарова е човек, който винаги изпълнява ангажиментите си

Ще работим с вас един до друг, с цел да осъществим целите си и да създадем Пирдоп още по - положително място за живеене. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ за Софийска област Николина Ангелкова при срещата си с поданици на града.

Важно е да се работи в екип освен в общината, само че и в цялото Средногорие, това може да стане, в случай че всички кметове в района гледат в една посока, разясни Ангелкова. Тя добави, че капацитетът за развиване на региона е огромен и разгръщането му е главната задача в програмата на претендента на ГЕРБ за кмет на Пирдоп Антоанета Мечкарова. „ Тя е потвърдила, че работи и извършва уговорките си. Нейният екип е мощен както в образованието и културата, по този начин и в доста други области “, безапелационна бе Ангелкова. Тя обясни пред жителите на Пирдоп, че главните цели в програмата на госпожа Мечкарова са свързани с развиване на инфраструктурата, опазването на здравето и основаването на положителни условия за спорт. Акцент в активността ѝ ще бъде и рехабилитацията на общинската пътна мрежа, създаване и възобновяване на значителните тротоари настилки и ремонт на четвъртокласните общински пътища. Кандидатът на ГЕРБ ще работи интензивно за поддръжка и рационализация на Медицински център Пирдоп, с цел да се обезпечи висококачествено опазване на здравето за локалните поданици.

По време на срещата Николина Ангелкова увери, че претендентът за кмет и общински съветници на ГЕРБ в Пирдоп имат поддръжката на държавното управление. „ Имаме опция да вдигнем равнището на града, а това може да стане с ясна цел и цели “, сподели още регионалният координатор.

Пред съгражданите си Антоанета Мечкарова даде обещание открит разговор, с цел да се вземат решение всички проблеми в общината. Тя поема ангажимент и за слагане на видеонаблюдение в Пирдоп за по-голяма сигурност, както и възстановяване на материалната база в учебните заведения и детските градини в града. „ Всички, които ме познават, знаят, че моят лозунг е работа, работа, работа “, безапелационна бе тя.

На събитието участва и министърът на образованието Красимир Вълчев, който разясни, че ще бъде оказвана поддръжка на общината, тъй като там, където локална власт и страна работят дружно, нещата се случват.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР