Ще проверя случая с обществената поръчка на БАБХ за препарат

...
Ще проверя случая с обществената поръчка на БАБХ за препарат
Коментари Харесай

Борисов: Ако има проблем, ще спра поръчката за препарат за чума


" Ще ревизира случая с публичната поръчка на БАБХ за препарат против чумата и в случай че има проблем, ще го отменявам ". Това разгласи пред публицисти във Варна министър председателят Бойко Борисов, откакто се оказа, че е определена компания за компютърни елементи, която, с изключение на всичко друго, е учредена преди едвам месец, заяви bTV.

Става дума за доставка на химикали, употребявани за диагностика на болестта при дребните животни. Според Агенцията по храните покупката е била наложителна, тъй като не са имали такива препарати.

Прогнозната цена е съвсем 336 000 лева без Данък добавена стойност. За договаряне е поканена само компанията „ Глобул вижън 2018 ” ЕООД, чийто 28-годишен притежател Никола Явахчов работи на углавен паркинг и твърди, че е нападнат от съперници.

„ Ще ревизира случая и в случай че са създали подобен заход ще отменявам състезанието и ще ги изгоня. Това мога да го обещая. Отговорът ми може да получен до края на деня. Не желая всеки ден да се обясняваме на кого ли не за такива гадове ”, съобщи министър-председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР