Ще промени ли България позицията си към Северна Македония след

...
Ще промени ли България позицията си към Северна Македония след
Коментари Харесай

Каракачанов каза коя е глупостта на Скопие

Ще промени ли България позицията си към Северна Македония след изборите? Отговор на този въпрос даде вицепремиерът Красимир Каракачанов в изявление за България он ер.

Който и да пристигна на власт след изборите, позицията на България по въпроса за евроинтеграцията на районен съд Македония няма да се промени, предвижда воеводата.

" Каквато и да е политическата настройка в България след изборите, дали държавното управление ще бъде доминирано от ГЕРБ или от Българска социалистическа партия, дали Вътрешна македонска революционна организация ще взе участие в ръководството или не, уверен съм, че няма да има българска партия, която ще съобщи българските национални ползи. И това е нелепостта в Скопие. Те считат, че може с хитринки, с външен напън върху България, да не престават да водят тази антибългарска политика, която водят от десетилетия, вместо да седнат почтено, честно, обикновено, да водят един естествен разговор, а не разговор на надхитряне и опити за надхитряване, " сподели още Каракачанов.

" Няма по какъв начин да ни надхитрят по една елементарна причина - че те чукат на вратата на Европейски Съюз, а ние би трябвало да я отворим. Няма по какъв начин да ни излъжат. Те могат да изберат да хитруват и да имитират активност още 20 години, или може в границите на половин година или на една -две години да седнем и решим тези противоречиви въпроси, " съобщи вицепремиерът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР