Ще продължим да толерираме и малкия, и средния, и едрия

...
Ще продължим да толерираме и малкия, и средния, и едрия
Коментари Харесай

Борисов: Подкрепяме бизнеса в България


Ще продължим да толерираме и дребния, и междинния, и едрия бизнес. България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на еврозоната, страната ни се оправя извънредно сполучливо с опазването на външните граници на Европейски Съюз. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов.

Той направи изказването по време на юбилейния пети годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците (КРИБ) в България, оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Пред представителите на бизнеса у нас министър председателят показа положителните си усещанията от визитите във високотехнологичните и индустриалните фабрики и съобщи, че размерът на налозите в страната няма да се трансформира.

Ние налозите нямаме да пипаме - това е най-хубавата среда. Инвестиции и непоклатимост - това е, което сочат кредитни организации, ние ще държим прогнозируеми налози до края, акцентира още министър председателят Борисов.

В изявлението си пред българския бизнес министър-председателят уточни, че сега приходните организации работят интензивно и добави, че единственият късмет да се вдигнат приходите е тази икономическа непоклатимост да продължи.

Надпреварата на политическите партии за това обещано нещо да бъде гратис, ще докара до тежък прелом. Безплатното за едни, значи по-високи налози за други, изясни министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР