Ще приеме ли Йошинобу Ямамото най-голямата оферта или има нематериални

...
Ще приеме ли Йошинобу Ямамото най-голямата оферта или има нематериални
Коментари Харесай

Много фактори играят роля в преследването на Йошинобу Ямамото от Mets

Ще одобри ли Йошинобу Ямамото най-голямата оферта или има нематериални активи, които могат да повлияят на избора на японската звезда за свободна организация?

Имаше една школа на мисълта, до момента в който Ямамото се приготвяше да бъде оповестен от Orix Buffaloes предишния месец, че десният състезател просто ще вземе най-големия контракт, който му се предлага, поставяйки Mets в мощна позиция да го притегли.

Но защото Ямамото продължава своята свободна организация тази седмица, срещайки се в Южна Калифорния с тимове, изчислението се промени от ноември.

Решението на Шохей Охтани да подпише с Доджърс — с отсрочен по-голямата част от контракта му — накара промишлеността да се чуди дали Ямамото ще избере да работи в екип с двустранната звезда, даже в случай че това значи евентуално отбягване на спомагателни долари от притежателя на Метс Стив Коен.

Охтани е най-хубавият японски състезател, който е носил униформа от висшата лига и може би може да убеди Ямамото да даде на Доджърс несравнима композиция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР