Ще посрещнем с още една тенденция, която се забеляза през

...
Ще посрещнем с още една тенденция, която се забеляза през
Коментари Харесай

Най-стилната дреха, която можете да носите този сезон: 7 шопинг находки

Ще посрещнем с още една наклонност, която се видя през топлите месеци, само че сигурно става още по-открояващата се тъкмо в този момент. Говорим за елекът, който нормално мъжете носят в костюм от три елементи, макар че от дълго време сме го привнесли и в дамския. Досега обаче като че ли по-рядко посягахме към него, а той прибавя страховит изтънчен туист към всеки тоалет. Доказваме го с днешните ни стайлинг хрумвания, както и с шопинг находките, които сме ви подготвили (вижте ги в галерията ни!).

Неведнъж сме виждали по какъв начин звездни девойки като, Хейли Бийбър и Емили Ратайковски съумяват да го носят по забавен и друг метод, тъй като той може да се комбинира и с пола, и с дънки. Въпреки че в комбиниране с панталон в същия цвят е най-класическото комбиниране, на което можете да заложите, то остава и измежду най-стилните решения. Показват ни го и скандинавките с техните минималистични, само че постоянно право в задачата аутфити.
               

Най-често виждаме черното като избор на цвят и в този случай то толкоз доста добре пасва на строгата му линия, даже и когато е в oversize контур. Но пък си заслужава да излезете отвън класиката и да посегнете към нещо по-цветно и даже в принт като добре познатото каре.

Хубавото на елека е, че може да се носи на голо, върху изчистен топ или тишърт, върху риза (особено в случай че е бяла) и даже върху поло блуза за по-хладните дни, които предстоят. Така че има задоволително аргументи да освежите стила и дрешника си точно с тази дреха.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР