„Ще подкрепим решението за отпускане на пари за фирмите, които

...
„Ще подкрепим решението за отпускане на пари за фирмите, които
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП ще подкрепи отпускането на 600 млн. за пътните фирми

„ Ще подкрепим решението за разпределяне на пари за компаниите, които ремонтират пътищата. Става въпрос за 600 млн. лева, които би трябвало да бъдат отпуснати в този момент от страна на Народното събрание и още 560 повторно.”

Това съобщи членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и ръководител на парламентарната Комисия по превоз Борислав Гуцанов на брифинг в Народното събрание.

По думите му се намираме в неуместна обстановка и това е един проблем, който идва от времето на ръководство на ГЕРБ. „ Започвайки от “ин-хаус “, без никакъв търг и процедури дадени пари за пътищата на доста по-голяма стойност от парите, които са били в наличност “, съобщи социалистът, като добави: „ За жал служебният кабинет също не се е справил с тази обстановка и сега сме изправени в обстановка, в която да се чудим по какъв начин да бъде платено на компаниите и дружно с това да сме изцяло сигурни за каква точна стойност е изработен този ремонт. “

Гуцанов добави, че откакто парите бъдат отпуснати, комисията ще направи доста точна инспекция какво се е направило и чак по-късно ще бъде изработен вторият транш.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР