Ще питаме американските партньори защо структури, които се финансират от

...
Ще питаме американските партньори защо структури, които се финансират от
Коментари Харесай

Цонев пита американските партньори псовдоатлантиците у нас

Ще питаме американските сътрудници за какво структури, които се финансират от " Америка за България ", оправдават износа на съветски петролни артикули. Това съобщи зам.-председателят на 48-ото Народно събрание Йордан Цонев в изявление за Нова тв.  Той разяснява импортирания от Движение за права и свободи закон за възбрана на износа на съветски петролни артикули към Европейски Съюз.

Трябва да съблюдаваме петролното ембарго, за което сме получили дерогация за две години, тъй като не можем от другаде да получим нефт. Но това не значи, че би трябвало да разгадаем да се преработват милиони тонове съветски нефт и да се изнасят за други страни, сподели Цонев. Той даде за образец Италия, където също има рафинерия на „ Лукойл ”. Правителството я сложи под надзор, с цел да не спре да работи рафинерията. Това е гаранция, че „ Лукойл ” няма да спре да работи. Няма да има недостиг на горива. Има рафинерии и в Констанца, и в Солун, сподели Цонев.
-->
Въпросът е ние предан сътрудник ли сме на Европейски Съюз и поддържаме ли напъните на Съюза. Ние искрено ще питаме нашите американски сътрудници за какво структури, които се финансират от " Америка за България ", безусловно оправдават износа на петролни артикули. Имам поради Красен Станчев и ИПИ, който е конструкция на " Отворено общество ", уточни Цонев.

" Ние разчитаме, като обложим свръхпечалбите на Лукойл, да понижим цените на горивата. От един месец наши екипи работят по това по какъв начин да смъкват цените, както направихме с тока. Няма логичност да обложим свръхпечалбите на производителите на ток, а да не обложим свръхпечалбите на произвоидтелите на горива ", акцентира зам.-председателят на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР