Ще ни пуснат ли по европързалката през юли?Изправени сме пред

...
Ще ни пуснат ли по европързалката през юли?Изправени сме пред
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ четете:

Ще ни пуснат ли по европързалката през юли?

Изправени сме пред нови въпросителни - високопоставени представителите на Европейската комисия, ЕЦБ и българския кабинет пращат спорни послания, от които се схваща, че България ще влезе в Банковия съюз през юли, а в механизма ERM II - може би на по-късен стадий.

Социалната отговорност в хазарта няма шанс

Според всекидневен източник седем Неправителствени организации са усвоили 1.5 млн. лв. от събраните такси за профилактиране от
хазартна взаимозависимост - събирани от фирмите, опериращи на този пазар. Резултатите са повече от скандални, тъй като ги няма никакви.

Още 4 млн. лева потънаха в гушата на "титаните "

Поредният скандал зазвуча, огласен от общински съветници на "Демократична България ". Те внесоха сигнал в прокуратурата за фрапираща договорка с парцел, някогашна благосъстоятелност на общинското сдружение "Столичен автотранспорт " ЕАД. От нея общината е олекнала с 4 млн. лв..

Между чекмеджето в "Бояна " и гьола край Белене

Серията от комикси, sms разпечатки, банкови извлечения, аудиозаписи и фотоси, бомбардиращи премиера Борисов от месец и половина насам, си е знамение невиждано даже за от дълго време обръгналата на политическа и медийна мръсотия българска аудитория.

Твърда ръка за етажната благосъстоятелност

В нито една естествена страна сградният фонд не е в толкоз окаяно положение поради мързела, арогантността и пинтийството на така наречен съкооператори. За характера на междусъседските връзки е по-добре да не отваряме приказка.

Корупцията е самобитна форма на налог

Няма развита демократична страна с плосък налог. В изискванията на страна с висока корупция плоският налог в никакъв случай не дава стремежи резултат. Това сподели доктор Асен Асенов – професор в Американския университет, Вашингтон, пред "БАНКЕРЪ ".

Изходът за класическите медии е един - вложения в наличието!

От няколко години във Франция и в Съединените щати не може да се прави естествена публицистика – или би трябвало да работите в издания като "Монд " и "Ню Йорк Таймс ", или просто забравете, сподели проверяващият публицист Алекс Йорданов пред "БАНКЕРЪ ".

Напрежение по границите поради неплатените санкции към КАТ

След "експеримента " с ГКПП-Калотина следва на още осем гранични пункта да стартират инспекции дали водачите дължат пари за наложени санкции. А след това следва изборът - или в границите на два часа ги плащаш и продължаваш, или те "вдигат на трупчета " пред браздата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР