Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да

...
Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да
Коментари Харесай

Иво Атанасов към Вежди Рашидов: Ще предложа искане за вашата оставка

Ще направя предложение към управлението на моята парламентарна група да внесем искане за вашата оставка. Това сподели Иво Атанасов от ПГ на „ Продължаваме промяната “ откакто в пленарна зала се записаха 202 народни представители и съвещанието беше намерено, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Иво Атанасов направи процедура, в която изрече възмущението си от метода на водене освен на съвещанията, а и на управлението на администрацията на Народното събрание от страна на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов.

„ След кърджалийското знамение сме стигнали дъното “, съобщи той.

Атанасов изясни, че има три одиторски отчета за законно нарушаване от страна на лицето Стефания Караславова. По думите му в тези одиторски отчети се касае за подписване на контракти с Велинград, с ремонта на Партийния дом, за разпределение да ДМС по 20 хиляди лева на месец, които Караславова. „ И единственият аршин е било подвиг и заслуги към управлението на ГЕРБ “, акцентира той.

„ Преди един ден видях или да изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя да извършва вашите административни дейности или да продължавате с калинките на ГЕРБ, със схемите на злоупотреби, това са двата разновидността, господин ръководител “, обърна се националният представител към Рашидов.

Според Атанасов, в случай че ръководителя на Народното събрание е осведомен с досието на тази жена и я назначил, това приказва за него като за неприятен админ. „ Ако не сте осведомени, това значи, че Деси Атанасова се е развихрила в администрацията “, сподели още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР