Ще направим възможното министерството на културата да ускори процедурата по

...
Ще направим възможното министерството на културата да ускори процедурата по
Коментари Харесай

ПП-ДБ дават на прокуратурата казуса с Пловдивския панаир

Ще създадем вероятното министерството на културата да форсира процедурата по предоставяне на статут на Международния панаир в Пловдив да стане недвижима културна полезност от национално значение, съобщи в коридорите на Народното събрание Никола Минчев от „ Продължаваме промяната-Демократична България “.

„ Международният панаир е Пловдив, той би трябвало да бъде избавен. Не може да си позволим да стане следващият жилищен комплекс “, разяснява от своя страна депутатът от обединяването Манол Пейков. ПП-ДБ се оповестиха в отбрана на Изложението, откакто в понеделник изтече срокът за обжалване пред съда от страна на общината в Пловдив и по този начин предприемачът Георги Гергов получи контрола над него.
ПП-ДБ оповестиха още, че ще сезират и прокуратурата по тази причина, че кметът Здравко Димитров не е издал акт обжалване.

" Този брифинг е поради продължаващата прекалено много години скрита приватизация, която се случва в Пловдив , със съдействието на Варна. Месната власт на ГЕРБ в тези общини е скрита приватизация в ущърб на жителите ", съобщи от своя страна Даниел Лорер от Политическа партия.

От 2017 г кметът на Варна не подхваща нищо макар решението на Общинския съвет, оплака се Лорер. Не единствено, че предходното решение не е изпълнено, а цената е в ущърб на жителите - тя не е по пазарна, а по номинал едно левче на акция.  Пинг-понгът сред двете кметства е мъчителен, показаха от обединението.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР