Ще ми се да има шанс за създаване на какъвто

...
Ще ми се да има шанс за създаване на какъвто
Коментари Харесай

Ножът опря до кокала! Какво чака политиците?

" Ще ми се да има късмет за основаване на какъвто и да е кабинет. Би могло да се сформира подобен кабинет. Явно, че не може да има пресечна точка на всички оферти. Много мъчно се основава такова болшинство на идентичните оферти, само че се надявам, че разсъдъкът би трябвало да надделее над хаоса ", заяви общественикът проф. Стоян Денчев.

Той показа, че очаква българските политици да се трансфорат в държавници, тъй като ножът е опрял до кокала.
-->
" Тяхната цел не е ориентирана към образуване на държавно управление, което да изведе от рецесията България, а си мислят какво ще стане при идващите избори, а то нищо ново няма да стане. Някой би трябвало да се жертва от тези политици и да каже " майната му на бъдещето, дайте да забележим сегашното ", твърди гостът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му, в случай че на следващия ден има изключително съвещание на Народното събрание, то би могло да одобри смяната на Закона за гласуването и да одобри някаква резолюция, обвързвана с указване на военна помощ на Украйна.

Според него, в случай че има нови избори, резултатът ще зависи от метода на гласоподаване – дали ще бъде хартиена или друга бюлетината, и счита, че ще се резервира съотношението, което е в този момент.

" Дай, Боже, да се образува някоя естествена коалиция, която да пристигна на базара на общи полезности и цели ", добави той, след което цитира думи на Нелсън Мандела:  " Стремежът към живота не би трябвало да се регистрира с това колко си неприятен, когато паднеш, смисълът на живота е незабавно, като паднеш, да станеш ", към това би трябвало да се стремят нашите политици ", безапелационен е Стоян Денчев.

Той допуска, че ГЕРБ ще се опита да сформира държавно управление на малцинството, в случай че не успее да стимулира хора, които да гласоподават и да станат поддръжка на държавно управление с избрани цели, само че това няма да се получи и уточни, че третият мандат се оказва най-възможен.

" Мисля, че и " Български напредък ", и " Демократична България ", и Българска социалистическа партия биха имали шансове, само че максимален късмет има  " Български напредък ". Ако реши президентът, че ще вървим на нови избори, би могъл да го даде и на Движение за права и свободи ", посочи гостът.

Той сподели, че няма да има никакво държавно управление, до момента в който няма българско болшинство, а не евроатлантическо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР