Ще изпратим 2022-ра година по доста необичаен начин, тъй като

...
Ще изпратим 2022-ра година по доста необичаен начин, тъй като
Коментари Харесай

Изпращаме 2022-ра година с нов ретрограден Меркурий. Какво да правим и за какво да внимаваме

Ще изпратим 2022-ра година по много необикновен метод, защото това ще е съчетано с настъпването на назадничав Меркурий. От 29-ти декември до 19-ти януари 2023-та година ще преживеем следващото ретроградно придвижване на тази планета.

През декември единствено една планета ще бъде в стационарна и ретроградна фаза и това е злокобният Меркурий. Нормално е за Меркурий да бъде назадничав 3 пъти годишно, само че 2022-ра година очевидно желае да си отиде с гръм и тропот и прибавя още едно ретроградие на Меркурий. Нещата стават още по-интригуващи, тъй като Марс е назадничав в Близнаци, който в действителност е знакът на Меркурий.

Меркурий е в Козирог, което значи, че връзката ще бъде методична, практична и разумна, само че в това време е доста по-голяма вероятността да зародят обърквания и недоразумения.

Когато Меркурий е назадничав, технологиите, връзката, пътуването, логиката и информацията се нарушават, само че разбирането на смисъла на ретроградния Меркурий, рисковете и изгодите зад него, знака, в който се намира, както и какъв брой дълго продължава този интервал може да ви оказват помощ да се справите с това значимо астрологично събитие.

Какво се случва, когато Меркурий е назадничав?

Планетата Меркурий се свързва с връзката, информацията, електрониката, пътуванията и ясното мислене. Така че, когато той е назадничав, би трябвало да сме подготвени за закъснение във всички тези области. Нещата се скапват. Проектите буксуват. Графиците не се съблюдават. Губим неща. Често пъти се усилват и разделите.

Репутацията на тази планета е, че в действителност прецаква нещата, само че имайте поради, че това се дължи и на забързания метод на живот, който толкоз сме привикнали да водим. В нашето общество, фокусирано върху технологиите, където имейлите, текстовите известия и надеждният WiFi са всичко, планетата на връзката има огромно значение.

Меркурий в своята ретроградна фаза ни удря тъкмо там, където най-вече ще ни заболи.

Какви са преимуществата на ретроградния Меркурий?

Въпреки че може да ви се коства, че през този интервал целия ви свят се срутва, ретроградният Меркурий не е просто поредност от неприятни събития. Това е методът на астрологията да ни принуди да преразглеждаме, ревизираме още веднъж и проучваме, да вършим равносметка. Като се има поради, че ретроградният Меркурий не е време да започваме нещо ново, има смисъл да забавим темпото и да пренастроим живота си. Може да се замислите за всичко – от здраве до кариерни ходове. Да знаете какво да вършиме и да очаквате авансово е един от най-хубавите способи да се справите с неизбежните изненади, които Меркурий постоянно ни носи.

Какво би трябвало и какво не би трябвало да се прави по време на назадничав Меркурий

Правете:

  • Брейнсторминг. Помислете за всяко налично решение на проблемите, пред които сте изправени – най-малко едно от тях би трябвало да проработи в последна сметка.
  • Бъдете гъвкави, адаптивни и търпеливи. Може да се наложи да излезете отвън зоната си на комфорт, с цел да намерите вярното решение.
  • Мислете в разумно и огромни. Колкото по-голямо и по-обхватно е решението, толкоз по-вероятно е да работи.
  • Бъдете в течение за закъснения и анулирания по време на пътешестване.
  • Следете колата си.
  • Архивирайте компютъра и телефона си.
  • Прегледайте непрекъснатите проблеми от предишното. Има ли нещо от предишното, което ви тормози? Това е идеалният миг да се обърнете към него и да се опитате да го разрешите един път вечно.

Не:

  • Не влизайте в отрицателни мисли. Нещата към вас може да се разпадат, само че останете положителни и помнете, че това е единствено краткотрайно състояние.
  • Не бъдете вълк единак. Когато нещата се счупят, уговорете среща с експерт, с цел да ви помогне да ги поправите, и по-късно умерено следвайте препоръките му, вместо да се пробвате да ги преправите сами.
  • Не преувеличавайте. Нещата са задоволително неприятни и без да се пренавиваме, нали?!
  • Не разчитайте единствено на технологиите. Ако ви следва значима среща, запишете или разпечатайте информацията, от която се нуждаете.
  • Не се втурвайте и не бързайте. Забавянето на темпото може да ви помогне да избегнете съществени неточности.
  • Не бъдете с нереалистични упования. Поради недоразумения и обърквания, нещата може да не се развият, както сте възнамерявали. Избягвайте разочарованието, като поддържате упованията си релативно ниски.
  • Не си задавайте нереалистични периоди. Бюрокрацията може да задържи документите много дълго време.
Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР