Ще изпълня задълженията си по Конституция и съм го направил.

...
Ще изпълня задълженията си по Конституция и съм го направил.
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Нямам доверие на двамата министри, които искам да сменя. Сега на ход е Радев

„ Ще извърша отговорностите си по Конституция и съм го направил. Дал съм своите оферти за издаване на декрет, повече по въпроса няма какво да кажа. Сега на ход е президента Радев. Призовавам го и той да си извърши отговорностите по Конституция. Предложенията за рокади в служебния кабинет са напълно мои. Така се стекоха събитията, че се появиха апели от партийни събрания, само че те бяха след това на диалозите, които организираха и това може да се ревизира “. Изявлението направи служебния министър председател Димитър Главчев, който взе участие в изключителното съвещание на Европейския съвет на 17 и 18 април в Брюксел.

Главчев изясни закъснението в първото си предложение за промяна с очакване за връзка с Радев

„ Аз смятах, че по този начин е правилно. Той е осведомен и с двете промени, Очкавам той да направи своята стъпка по Конституция, България не може да бъде в режим на изчакване, два дни са доста, изборите чукат на вратата “, съобщи служебния министър председател.

„ Нямам доверие на двамата министри, които съм предложим за промяна, тъй като те не могат да работят на оборите, желая комукация и бързи решения. Няма време за очакване “, добави Главчев.

Той увери, че е подготвен да продължи по всевъзможен метод връзката си с Радев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР