Ще има разместване на пластове в световен мащаб заради COVID-19

...
Ще има разместване на пластове в световен мащаб заради COVID-19
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ще има разместване на пластове в световен мащаба заради COVID-19

Ще има разбъркване на пластове в международен мащаб поради COVID-19 изключително във връзка с съществуващи трендове като усилване на недоверието сред Съединени американски щати и Китай или Европейски Съюз и Русия. Това разяснява в студиото на „ Тази заран “ някогашният вътрешен министър Даниел Митов.
Заради неспазване на ограниченията: Четири заведения във Велико Търново затвориха порти Открити са нарушавания и в лечебни заведения, и в учебни заведения
Според него изключително доста би трябвало да се замислят в международен мащаб страните за това, че не може да се разчита единствено на една международна фабрика, каквато е Китай, тъй като по време на рецесия като ковид се вижда по какъв начин нещата излизат отвън надзор. Според него доста от страните към този момент се замислят за индустриално диверсифициране.

Той разяснява и тематиката за икономическите ограничения у нас, като разясни,ч е може и да са били с положителни планове, само че на процедура някои не работят, както се чака, изключително тази за 60/40, като по думите му единствено 5% от парите са стигнали до бизнеса в България.

Но в рецесия е значимо ограниченията да са бързи, не толкоз верни, а поради забавянията, ще си носим икономическите последствия разясни още Митов.
Под евромониторинг ли е България – зависи кого питате (ОБЗОР) Според ръководещите написаното във вчерашния документ от Брюксел не значи, че механизмът остава
Той разяснява и правосъдната ни система и влизането в чакалнята на еврозоната:

" Комисията ясно сподели, че продължава да следи правосъдната ни система, самият мониторинг, то е ясно, че от години към този момент не работи. Европейски Съюз минава на безусловно друга система за наблюдаване върховенството на правото на страните членки, който ще е монитогринг върху всички страни ", изясни Митов.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 433 0 130 862 Света 5 590 358 6 091 347 907 2 366 574 Заразени* Нови Починали България 2 433 0 130 Света 5 590 358 6 091 347 907
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР