Ще има нови предсрочни парламентарни избори до края на годината,

...
Ще има нови предсрочни парламентарни избори до края на годината,
Коментари Харесай

Сензационен политически играч! Говори врачката на Берлускони

Ще има нови предварителни парламентарни избори до края на годината, предвижда Теодора Стефанова, гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони, особено за Marica.bg.

" След като Слави напусна обединението, той ще мине в съпротива. Кирил Петков и другите ще гледат да спасят ситуацията, като ще желаят да създадат нова настройка с обособени партии. Няма по какъв начин да издържи настоящето държавно управление ", безапелационна е Стефанова.

Според нейното знамение в този момент президентът Радев ще се опита да успокои обстановката, като покаже угриженост в името на България. Но той още занапред готвел нов длъжностен кабинет.

" Очаквам още веднъж длъжностен министър председател да стане Стефан Янев. Всички партии към този момент си стягат електората за предварителните избори. Без ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да има последващо държавно управление. Българска социалистическа партия ще се раздроби. Освен набиращите скорост партии на Стефан Янев и Костадин Костадинов, ще има и нов водач на партия, в която ще има доста качествени хора. 6-7 партии ще има в новия парламент ", сподели гадателката на Берлускони.

Тя предсказа и протестна вълна през септември и октомври у нас. Хората още веднъж ще излязат на улицата, предсказа Теодора Стефанова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР