Ще има ли размразяване на преговорите с ГЕРБ-СДС?Първите слънчеви лъчи

...
Ще има ли размразяване на преговорите с ГЕРБ-СДС?Първите слънчеви лъчи
Коментари Харесай

Даниел Лорер за преговорите с ГЕРБ: Първите слънчеви лъчи вероятно ще огреят още утре

Ще има ли топене на договарянията с ГЕРБ-СДС?

Първите слънчеви лъчи евентуално ще огреят още на следващия ден. Академик Денков към този момент заяви, че имат планувана среща с Мария Габриел. За мен това е знак на вярата. Това сподели в " Още от деня " Даниел Лорер от ПП-ДБ.

Институционалността и българската страна са изправени пред доста съществени проблеми - от проблемите в прокуратурата, до изявеното отвращение на президентството да връчи втория мандат, което съгласно Лорер, граничи с посягане на конституционния ред. Според него това са ясни изрази на обстоятелството, че двете най-големи политически сили би трябвало да намерят в себе си убеденост и храброст, макар големите запаси един към различен, да намерят мост и да сформират постоянно ръководство на България.

Доверието сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ занапред ще се гради, сподели още той и съобщи, че икрено се надява от на следващия ден през идващите 6 дни да изградят изчезналото доверие, тъй като то е значимо накъде ще поведат България - напред към Европа или на изток към Русия.

Лорер сподели още, че политическият формат ще бъде напълнен с експертни фигури, само че в какви пропорции, ще се види в идващите дни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР