Ще има ли промени в "На кафе" от есента, чудят

...
Ще има ли промени в "На кафе" от есента, чудят
Коментари Харесай

Ева Веселинова се сбогува с На кафе

Ще има ли промени в "На кафе " от есента, чудят се почитатели, откакто тя се сбогува със феновете и загатна, че от септември й следва ново начало . "Август ще се отдам на отмора, а от септември... Още не се знае къде и какво ми следва. Успешна седмица, другари! ", показа Ева Веселинова. Зрителите се развълнуваха и я обсипаха с въпроси. "Засега нищо не е ясно ", дава отговор Ева Веселинова сбито на въпросите в действителност ли е навън от шоуто.



В "На кафе " феновете на няколко пъти станаха очевидци на съществени кавги онлайн в предаването, които се въртяха към някогашната кореспондентка на „ Господари на ефира “. Факт е, че за Ева Веселинова нещата са неразбираеми от септември. Затова тя побърза да напише прощално известие с почитателите на "На кафе ": "Измина още един ефирен сезон. Искам да благодаря на вас, феновете, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм отговорна за най-малко една ваша усмивка на ден. Правих всичко с доста обич и вяра, че островът на положителното въодушевление, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена.

Благодаря на целия екип за лудата година в "На кафе ". Имаше всевъзможни страсти, само че най-после остават единствено красивите неща, а те са доста. Благодаря и на всички вас за поддръжката през тази година и за хилядите известия, които ми изпращахте. Да имате доста хубаво лято! И да не забравяте да се усмихвате, тъй като най-после единствено това ни остава като спомен. Колеги, благодаря ви! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР