Ще има ли нов играч или смяна в собствеността на

...
Ще има ли нов играч или смяна в собствеността на
Коментари Харесай

Ще имал и още един собственик в Ideal Standard

Ще има ли нов състезател или промяна в собствеността на най-голямата компания за произвеждане на санитарна керамика у нас? На 23 януари излезе информация, че Германската компания за санитарна керамика Villeroy & Boch може да купи сдружението Ideal Standart, което има и произвеждане в България. Уточнява се, че диалозите са към момента в начална фаза и няма взето решение на равнище Съвет на шефовете и на Надзорен съвет, акцентират от фамилната немска компания.

От Ideal Standart разясниха за ФАКТИ, че: " Ideal Standard е благосъстоятелност на Anchorage Capital и CVC Credit Partners. Акционерите изследват всички евентуални благоприятни условия за обезпечаване на стратегическото развиване на Ideal Standard, било като независим бизнес или в партньорство с други водещи играчи на пазара, изключително като се има поради сполучливото развиване на компанията и в подтекста на продължаващата консолидация в санитарната промишленост ".

През 2019 година Ideal Standard годишната облага на компанията е 730 млн. EUR. През миналите 12 месеца тя сполучливо приключи своята тригодишна стратегия за промяна. „ Нарастването на облагата с 20% по отношение на 2018 година се дължи най-много на забележителните вложения направени в нови индустриални технологии, както и въвеждането на пазара на нови артикули, като да вземем за пример високо оценената дизайнерска гама Atelier Collections и новаторската система за вграждане ProSys “, прецизират от компанията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР