Ще има избори през март. Конфигурацията в парламента е такава,

...
Ще има избори през март. Конфигурацията в парламента е такава,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за Кирил Петков: Той обеща на БСП да даде кодовете за машините и резултатът им да се вдигне с 4%

" Ще има избори през март. Конфигурацията в Народното събрание е такава, че няма по какъв начин да се направи държавно управление. Българска социалистическа партия се подмазват на ГЕРБ, само че Корнелия Нинова не е толкоз луда, с цел да сформира държавно управление с ГЕРБ ". Това съобщи Тошко Йорданов от " ИТН " в коментар за  съставянето на държавно управление. 

" Според мен би трябвало да се гласоподава с машини, само че с други. " Продължаваме промяната " управляват софтуера на тези машини. Всяка една машина може да бъде пипана, в случай че има предпочитание ", настоя той пред Българска национална телевизия. 

Според Йорданов Кирил Петков е заречен на Българска социалистическа партия да им даде кодовете за машините и че по този начин резултатът им на изборите ще се вдигне с 4%. 

Припомняме, че депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски упрекна Петков, че е заречен да даде на Българска социалистическа партия кодовете, в случай че отдръпват поддръжката си за смяната в Изборния кодекс. В отговор някогашният министър председател разгласи, че ще го съди за клюка.

Според заместника на Слави Трифонов изпадането на партията им Има Такъв Народ от Народното събрание на последните избори доказвало операция на резултата. Както и влизането на партията на Стефан Янев в последния миг, откакто допреди самия завършек на изборния ден планирано му се даваха под 4%.

Според Тошко Йорданов по тази причина като длъжностен министър председател Янев е имал сеща с шефа на " Информационно обслужване " и по-късно началникът на държавната компания, която обработва резултатите на изборите, е останал на поста си. А по думите на индивида на Слави е трябвало да бъде уволнен. Има Такъв Народ правили изборите със същите машини, само че единствено те нямали предпочитание " да пипат ", съобщи още някогашният народен представител.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР