ще има двама съпредседатели. Изненадващо в писмо Ахмед Доган Ахмед

...
ще има двама съпредседатели. Изненадващо в писмо Ахмед Доган Ахмед
Коментари Харесай

Илхан Андай: Няма конфликт Доган-Пеевски, има стресова ситуация за Доган

ще има двама съпредседатели. Изненадващо в писмо Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от заприказва за това, че е на път да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация. Няма спор Доган-Пеевски. Има стресова обстановка за Доган, той желае да си подсигурява 150 000 души, да ги успокои, както и мир с Турция. Това съобщи в предаването " На фокус " по Нова телевизия журналистът Ихан Андай.

" И преди, и в този момент, и за в бъдеще, големият остава Доган. За всички можем да кажем - кмет, народен представител, че са функционалност на, е функционалност на Доган. - и при него това може да се случи. Той влезе в друга писта преди 6 месеца, към този момент му се получават нещата ", съобщи Андай.

По думите му на събитието на ДПС на Тюркян чешма край село Могиляне, където всяка година на 26 декември от партията организират възпоменателен протест в памет на жертвите на Възродителния развой, тази година е имало рекорден брой хора.

" Над 3000 души пристигнаха. Хората, които са споделяли пред нашия екип, имаше и такива, викат: " Ние дойдохме единствено поради Пеевски ". Според Андай Пеевски е съумял да се извини за прекъснатата връзка с хората. " Тази прекратена връзка значи обезлюдени обитаеми места, значи дан на за тази огромна  демографска рецесия, която съществува ", съобщи Андай.

" има корав електорат от порядъка на 150 000-200 000 души. има голям запас в Турция - изселници. На всички избори изселническите водачи излизат и споделят: 350 000 имате право да гласувате, вашите братя и сестри са там и тъй наречените Ваш дълг е да ги подкрепите. Освен всичко Ердоган постоянно е желал по някакъв метод да превземе, откакто по най-твърд метод не съумя да го направи, онази партия си спомняте - ДОСТ. Той смекчи тона, изпрати видеопослание на конференцията и таман се разтопиха ледовете и в този момент те бойкотират това ", съобщи журналистът. 

" Заговори се, че в продължение на 4 дни Карадайъ е бил привикан през декември в Анкара. Това нещо също се регистрира горе в Сараите - защо го приготвят този човек. И в един миг Доган прави целия разбор и насочва едно предложение, на което не могат да откажат - бай Хасан от обичайния електорат, младежи, които са се открили в огромните градове, етнически турци. И на последващо място - ръководещата партия и Ердоган. На него това нещо му харесва ", съобщи Илхан Андай.

Журналистът дефинира Джевдет Чакъров като човек с перфектно CV, което върши работа от Анкара, до пазарлъци в София с другите политически сили, до Брюксел.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР