Ще е нужно чудо, за да могат Великобритания и ЕС

...
Ще е нужно чудо, за да могат Великобритания и ЕС
Коментари Харесай

Юнкер: Ще трябва чудо, за да се договорим с Великобритания

Ще е нужно знамение, с цел да могат Англия и Европейски Съюз да реализират съглашение за излизането на страната от Съюза. Това съобщи представителя на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер, представен от „ Индипендънт “.

Той разгласи, че достигането на съглашение за раздялата е нужна, с цел да стартират да се преглеждат опциите за бъдеща комерсиална договорка.

Главният договарящ за Brexit от страната на Европейски Съюз Майкъл Барние към този момент разгласи, че ще са нужни месеци, с цел да се реализиран първите договорености по въпроса.

Все още не е реализирано единодушие за финансовите заплащания на Англия в бюджета на Европейски Съюз до 2020 година и очертанията на границата с Ирландия.

"До края на октомври ние няма да имаме приемлив прогрес. В края на тази седмица споделям, че няма да има приемлив прогрес от в този момент до края на октомври, в случай че не се случат чудеса ", акцентира Юнкер в Талин.

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че е имало прогрес по въпроса за правата на европейските жители в Европейски Съюз. Разговори ще се водят и на срещата на върха през идващите два дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР