Ще бъде огромна грешка, ако ротацията не се случи. Трябва

...
Ще бъде огромна грешка, ако ротацията не се случи. Трябва
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Ще бъде огромна грешка, ако ротацията не се случи

" Ще бъде голяма неточност, в случай че ротацията не се случи. Трябва да има държавно управление. Аз съм оптимист. Държавата е постоянна сега ". Това разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

На въпрос дали би трябвало земеделският министър да подаде оставка на фона на митингите, Пеевски настоя, че първо министър председателят Денков и вицепремиерът Габриел следва да показват оценките си за министрите и тогава да се види кой ще бъде подсилен.

За рецензиите на президента Румен Радев, че министрите са единствено " пешки ", Пеевски акцентира, че " пешки е редил единствено президентът до момента в продължение на две години ". И добави, че сега с адвокати се дискутира президентското несъгласие върху измененията в Наказателно-процесуалния кодекс. Пеевски уточни, че чака на днешното съвещание на Правната комисия да бъдат преодолени някои от точките, а други - не. " Нека почистим текстовете, в случай че има нещо рационално - ще го чуем ", добави Пеевски.

На въпрос, обвързван със законопроект, препоръчан от ПП-ДБ по отношение на промени в Закона за електронните известия и опцията да бъдат блокирани интернет адреси, Пеевски сподели, че би трябвало доста деликатно да се борави с сходни оферти.

Пеевски приказва и за чуването във Висшия правосъден съвет и данните за закани към висши магистрати, като уточни, че има основана парламентарна комисия и се надява цялата истина да излезе нескрито.

" Колеги, дайте да не истеризираме. Няма нищо общо с това, което се тиражираше по медиите ", прикани той във връзка идването на самолета с бежанци у нас през вчерашния ден. В началото на пленарното съвещание с заявления по тематиката излязоха от парламентарните групи на " ИТН " и " Българска социалистическа партия за България ".

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР