Ще бъде изненадващо президентът да даде мандата на ДБ, които

...
Ще бъде изненадващо президентът да даде мандата на ДБ, които
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще бъде изненадващо президентът да даде мандата на ДБ, които подкрепиха единствени нашата декларация

Ще бъде изненадващо президентът да даде мандата на Демократична България, които поддържаха единствени нашата декларация. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

По негови думи от " Продължаваме промяната " в никакъв случай не биха се обединили с ГЕРБ в този състав. 

“Най-разумното сега е да изчакаме президента да си даде мандата и моето персонално възприятие е, че президентът ще даде третия мандат на Българска социалистическа партия, тъй като имаше много остри позиции за " войнолюбци ". Затова ще е изненадващо да даде мандата на " Демократична България ", която е единствената партия, която поддържа нашата декларация и имахме задоволително подобие на политиките и цели, с цел да се обединим към тази декларация. Като, за мое страдание, те бяха единствени ", разяснява той. 

" Темата за Мариците е в публичния взор към този момент няколко дни. Днес се случи нещо доста значимо, имах диалог с министъра на енергетика на Гърция, който сподели, че в случай че България сама тръгне в посоката да предоговаря като огромен експортьор на ток, това ще е една доста слаба позиция. В нашия диалог обсъдихме дали има късмет за съдействие и Гърция са подготвени да стартираме диалози по тази тематика ", заяви Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР