Ще бъдат поканени всички, които са пострадали от дейността на

...
Ще бъдат поканени всички, които са пострадали от дейността на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов дал на Никола Минчев имената на магистратите от клуба на Нотариуса

Ще бъдат поканени всички, които са потърпевши от активността на Нотариуса, в това число гръцките предприемачи от изявлението на " 24 часа ", сподели Никола Минчев, който е ръководител на краткотрайната комисия за активността на убития Мартин Божанов. Срокът й на работа е 3 месеца и депутатите ще изслушат всички забъркани, в това число заплашваната от Нотариуса арбитър Владислава Цариградска.

Минчев към този момент е получил отчета с имената на магистрати от клуба на Нотариуса, за който ген. Атанас Атанасов към този момент оповести, че е получил в пощенската си кутия и ще запознае сътрудниците си с него.

" Парламентът не може да изземе функционалностите на прокуратурата, която би трябвало да разплете случая, само че всички обстоятелства водят до извод, че разплитащите са тежко оплетени. Има изборно правораздаване. Целта на комисията е детайлно изясняване на активността на групата към Мартин Божанов-Нотариуса и да хвърли светлина върху подценявани аспекти и да предотврати замитане на следи по случая ", сподели Никола Минчев при започване на първото съвещание на краткотрайната комисия, на което ще се изслушат представителите на Антикорупционния фонд, които разкриха активността на Мартин Божанов още през 2021 г. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР