Ще бъдат актуални ярките визии в прасковено, салатено зелено, патешко

...
Ще бъдат актуални ярките визии в прасковено, салатено зелено, патешко
Коментари Харесай

Топ 5 на най-модерните цветове за пролетта

Ще бъдат настоящи ярките визии в прасковено, салатено зелено, патешко жълто

С настъпването на пролетта светът към нас се преобразява като картина, нарисувана с ярки и свежи нюанси. Пролетният сезон постоянно носи със себе си нови трендове, а един от основните аспекти са стилните цветове. Всеки сезон известните фешън марки на стилните сцени ни показват своите оферти за облекла и нюанси, които ще преобладават през идващия сезон, написа Ретро.

Най-значимият цвят за 2024 година, избран от института „ Пантон “, се споделя „ прасковен мъх “. Той ще набере скорост точно напролет. Облеклата в нежно оранжево внасят доста прохлада и деликатност в дрешника. Този пастелен цвят придава на дамите леко и сантиментално чувство, като се вписва идеално в пролетните визии. „ Прасковен мъх “ се трансформира в незаменима наклонност, създаваща меки и уютни визии, подчертаващи топлината и женствеността в стила. Друг изключително съвременен за пролет 2024 година цвят ще бъде патешкото жълто. Можете да изберете нюанса му съгласно усета си: меко кремаво или по-наситено. Между другото макар яркостта си този цвят е доста повсеместен. Жълтото ще прояви „ лечебните “ си свойства даже в случай че го употребявате като дребен акцент във визията си и ще разведри освен тоалета, само че и настроението ви. Ще участва и в карирани десени в композиция с черно и бяло, както и при доста аксесоари – копринени шалчета, диадеми, чанти, обувки, колани и даже слънчеви очила.

Червеното няма да отстъпи позициите си и през 2024 година А най-лесният и гръмък метод да го носите и този сезон е в цялостна визия. Това може да бъде непоколебим костюм с панталон, който ще бъде чудесна опция на класическото черно, елегантна дълга рокля или просто дълго сако. Но в случай че монохромната визия не е по усета ви, просто прибавете червени детайли към ежедневните си дрехи: чорапогащи, чанта или кожени ръкавици. Конкретният колорит на алено, който ще бъде най-актуален от цялата палитра, е „ чай ройбос “.

И тревистозеленото ще бъде същински шлагер за топлите дни на 2024 година Всички негови нюанси са в наклонност: от наситено изумрудено до салатено. Последното ще наподобява изключително добре напролет. Не всеки ще се осмели да носи цялостна визия в този съвременен цвят, по тази причина ви предлагаме да „ успокоите “ яркото зелено благодарение на главните цветове. Но можете и просто да добавите зелена чанта към ежедневната си визия: тя ще „ освежи “ даже най-скучния тоалет. Ако през зимата на респект бяха всички нюанси на синьото, напролет аристократичният цвят ще продължи да цари, само че единствено в по-нежните си разновидности. На мода ще бъдат не прекомерно крещящите сини облекла. Хитово ще бъде и съчетанието му с контрастни и ярки цветове с темперамент като жълто, зелено и розово.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР