Щастливият брак е прекрасен и те кара да се чувстваш

...
Щастливият брак е прекрасен и те кара да се чувстваш
Коментари Харесай

Нещастният брак е истинско бреме! Ето как да се справите с него

Щастливият брак е прелестен и те кара да се чувстваш пълноценно. За разлика от нещастния, който за жалост е много срещан измежду брачните двойки.

Нещастният брак може да съсипе душeвността ти и да те накара да се усеща като руина. Причините, заради които настъпват проблеми в брака са доста, само че едно е ясно – тези проблеми водят до отчуждение сред мъжа и дамата, което пък води до избледняване на възприятията, без значение какъв брой мощни са били те първоначално.

Ето какво да направиш в случай че имаш трагичен брак

Опознай брачна половинка си още веднъж

Може би си мислиш, че го познаваш повече от добре, само че истината е, че не е по този начин. Кога за последно беседва с него и го попита по какъв начин се усеща? Знаеш ли какво се случва сега в живота му или диалозите ви са толкоз оредели, че единственото, което си споделят е „ положително утро “ и „ лека нощ “, като че ли по обвързване.

Може би познаваш гаджето си, само че не и брачна половинка си. Защото този мъж се е трансформирал с времето. Помисли – ти също не си тази, която беше преди. Опитай се още веднъж да го опознаеш. И ще схванеш какъв брой доста си изпуснала. И по какъв начин живееш с изцяло чужд мъж. Това ще се отрази добре на брака и ще ви сближи.

Работи ли нещо?

След това намерения за брака си и по какъв начин върви. Запитай се почтено: работи ли нещо?Например, може би брачният партньор ти те пренебрегва и има неприятен манталитет, ленив е и не помни за теб постоянно. Пренебрегва мнението ти, не те целува, не сте интимни към този момент. Или противоположното.

Грижи ли се за теб и децата (ако имате такива)? Помага ли ти в домакинската работа?  Намери нещо хубаво в него. Нещо, което и двамата да вършиме в изгода за брака ви.  Това може да бъде евентуалната основа за възобновяване.

В началото постоянно всичко е като на филм. Цветя, рози и романтика. Но настава миг, когато сивото всекидневие завладява живота ви и компликациите постепенно се промъкват в дома ви, с цел да сеят ужас и да съсипят брака ви.

Накарай го да се почувства като мъж

Мъжете обичат да се усещат като мъже. Смели, мощни и упорити. Те обичат да пазят своята жена и да бранят фамилията си. Може би с времето и двамата сте не запомнили за смисъла на „ героичен инстинкт “ на мъжа и какъв брой значим е той за неговото самочувствие. Е, в никакъв случай не е късно да поправите грешките, които към момента са поправими.

Накарай го да се почувства като същински мъж. Помоли го да ти помогне, кажи му какъв брой сигурна се чувстваш с него. Това несъмнено ще се отрази удобно на вашите връзки.

Но постоянно има вяра. Винаги може да поправите това. Разбира се нужно е и двамата да го желаете. Защото единствено тогава ще съумеете да преодолеете всяко затруднение и да се наслаждавате един на различен.

Помогни му да се влюби още веднъж

Ако имаш работа със брачен партньор, който те пренебрегва, би трябвало да подходиш по друг метод.  Помогни му да се влюби още веднъж. Да, чу добре. Може би ти се коства необичайно, само че в случай че го направиш ще успееш да върнеш брачна половинка си и да спасиш брака ви.  Тук не става дума за „ връщане “ на любовта му или нещо сходно.

Накарай го още веднъж да мечтае и да обича. Покажи му, че животът е хубав и занапред стартира за вас. Никога не е късно да започнете изначало.

Лош ден или неприятен брак?

Всички бракове минават през неприятни интервали. Това не значи, че не те кара да се чувстваш зле и да страдаш. Но неприятните моменти са част от всички взаимоотношения. Дори и от тези, които се хвалят със мощна обич, повярвайте. Невъзможно е, когато живееш с някого да нямате несъгласия и кавги. Въпросът е постоянно да успявате да вършиме взаимни отстъпки и да откриете баланс. Ако свадите се трансфорат в задължите част от всекидневието ви, те ще разрушат вашия брак.

Замисли се какви проблеми сега пречат на брака ви и има ли метод да ги разрешите? От какъв брой време не престават? Как те се отразяват на връзките ви?

Разбери дали той ти изневерява

Може би една от аргументите, заради които имате проблеми в брака е, тъй като се е намесил трети човек. Човек, за който ти въобще не подозираш, само че се замисли добре – брачният партньор ти не се ли държи необичайно?

Така, като че ли крие нещо от теб. Прибира се късно вечер от работа, а дребното време, което имате дружно, той го прекарва на телефона си. С кого си написа толкоз?  С другар? А демонстрира ли ти какво си пишат? Защо крие телефона си от теб? Защо е сменил парфюма си? Държи ли повече на външния си тип в последно време?

Тук има нещо необичайно. Нещо, което може да даде отговор на въпросът, който те изтезава – за какво сте нещастни в брака. И да, може би ще те заболи. Със сигурност ще те заболи. Ще се почувстваш огорчена и предадена. Но е по-добре да схванеш истината, в сравнение с да обвиняваш себе си и да носиш този тежък товар.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР