Щастливите хора ценят това, което имат, отворени са за нови

...
Щастливите хора ценят това, което имат, отворени са за нови
Коментари Харесай

15 стъпки за повече щастие

Щастливите хора ценят това, което имат, отворени са за нови хрумвания и завършения. Използват свободното си време, с цел да се усъвършенстват, да обичат хубавата музика, хубавите книги, хубавите картини, хубавите компании и хубавите диалози. С други думи те вършат всеки ден дребни неща, с цел да поддържат щастието си.

Много по-лесно е в сравнение с звучи, написа блогърът Марк за marcandangel.com. Всичко което ви оказва помощ да се чувствате задоволени и ви прави по-позитивни е мотивация. Резултатът? Животът ви се усмихва, вие му отвръщате със същото. Днес ще ви представим няколко елементарни хрумвания, с които да започнете да  поддържате щастието си:

1. Действайте, водени от концепцията, че през днешния ден е страховит ден.  – Мислете по този начин и по този начин ще бъде. Изследванията демонстрират, че макар, че си мислим, че действаме, тъй като усещаме, че по този начин би трябвало, в реалност, това, което постоянно усещаме е поради метода, по който действаме. Голямата признателност за всичко което имаме през днешния ден и в този момент води до прелестни преживявания.

2. Усмихнете се! Нека това бъде първото, което вършиме заран.  – Доказано е, че мъчно можете да сте тъжни, когато лицето ви е щастливо. Залепете хвърчащи листчета из спалнята или банята с обичаните ви цитати, цели, мантри, фотоси и така нататък и след това просто ги гледайте по малко, когато отворите очи заран.

3. Прекарвайте повече време с хора, които ви карат да се усмихвате.  – Кой ви поддържа и подхранва с позитивни страсти? Обградете се с такива хора. Прекарайте повече време с тези, които ви карат да бъдете личността, която желаете – хора, които вършат положително и внасят светлина в живота ви.

4. Опитайте нещо напълно ново.  – Отидете някъде, където в никакъв случай не сте били. Направете нещо, което не сте правили до момента. Това ще ободри визията и разбирането ви за заобикалящия ви свят и ще ви даде нова свежа вероятност за нещата. Разнообразието в действителност е подправката на живота. Можете да видите или вършиме нещо милион пъти, само че можете да го извършите за първи път единствено един път. В резултат на това първичното чувство остава отпечатък в спомените до края на живота ни. Така че действайте самоуверено, без да се колебаете! Колкото повече прекарвания имате, толкоз по-богат ще бъде животът ви.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР