Щастливите булки изригват в емоции и фотоси, но не пропускат

...
Щастливите булки изригват в емоции и фотоси, но не пропускат
Коментари Харесай

Какъв тип булка сте? Зависи от роклята

Щастливите булки изригват в страсти и снимки, само че не пропущат да опишат и за приключенията, свързани с избора на рокля. Темата към този момент е обект на разбори, тъй като няма подозрение, че характерът дефинира визията. Много любопитна е класацията, направена въз основа на стратегическото изследване в международен мащаб от изследователската компания Mazzuri по поръчка на испанския колос Pronovias. „ Не по-различна е обстановката и у нас “, разяснява специалистът в жанра Анелия Петкова от „ Брайдъл модерно “, която показва стила на Проновиас, Марчеза, Вера Уанг, Ранди Феноли, Мила Нова, Модека, Шери Хил.

Първата група е The Fashion Forwarded Bride - булките, фанатично насочени към трендовете. Те постоянно са осведомени и подчертават върху тренда. Разбира се, избират визията, която най-вече им подхожда, защото са наясно със своя жанр. Харесват детайлите и екстравагантните съчетания. Често са въодушевени от роклите на звезди, вдигали неотдавна женитба. Тези булки са към 30-те: търсят толети с пера от марабу, цепки, кормила или паднали ръкави. „ Мис Лято “ - Алина Дуарте избира Thyson на „ Проновиас “ четири дни преди сватбата с Димитър Зайков.
-->


Втората група е Married by Sunday Bride – булката от днес… до тази неделя. Тя няма доста време за избор на рокля, само че знае какво желае. Живее сред практичното и прагматичното, по тази причина на мига показва удобния тоалет, с който да бъде неповторима. Харесва свободен или  „ А “ контур, в който се усеща красиво и комфортно. Моделът, актриса и певица Глория - Feeling is Believing. Само след няколко проби тя усеща своята Hyperion, която покрива всичките й условия - красива, с обмислен съблазън и удобна, ръка за ръка с Димитър.



Трета в класацията е The Perfectionist Fairytale Bride -  булката с съвършена като от приказките рокля. Тя търси своята приказност от висококачествени материи в типичен изискан и най-фините първокласни аксесоари. Това е булката на възраст 30 +. Често избира изявена имперска линия и деколтета, подчертаващи талията и раменете, желани и от принцесите. Тина е Perfectionist Farytale. Уверено и изрично избира своята Pamukale за приказната им горска женитба с Милен.



The Feeling is Believing Bride – булката, която има вяра на това, което вижда и усеща. Търси роклята, която доста да я впечатли. Химията тук играе съществена роля. Това е булката на 20 +, която върви на проби с повече от две приятелки. Планува сватбата си по-рано и избира романтика на рационална цена. Катрин и Ненчо Балабанови са младоженци вид Fashion Forwarded. Тя се стопира на 2 рокли, които сменя в другите стадии на сватбата.



The Want it All Bride: Нищо на случайността. Този вид младоженка точно се вглежда във всеки подробност. Самоуверена е. Желае съвършеното и не се тормози да надвиши бюджета. Нейната визия би трябвало да бъде зашеметяваща. Харесва искра, извънредни акценти. Облича най-малко две рокли в сватбения си ден – за формалната гала и за танците. Силвия е Want it All. Сватбата й с Николай Велков в жанр " Хари Потър “ дефинира и безапелационния й избор - Pronovias Prive в две елементи.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР