Щастието е субективно и донякъде е избор. Ако предпочитаме да

...
Щастието е субективно и донякъде е избор. Ако предпочитаме да
Коментари Харесай

4-те прости навика на щастливите жени

Щастието е субективно и ненапълно е избор. Ако избираме да се съпоставяме с другите и да виждаме постоянно чашата на половина празна, няма да реализираме благополучие.

Щастливите дами имат следните 4 навика:

1. Виждат се постоянно с приятелки.

Най-зареждащи са срещите с приятелки – когато можете да се наприказвате на мира, без някой до вас да мърмори или да върти очи. Щастливите дами освен отделят време за приятелките си, само че провеждат дружно празненство или отиват на бар. Общуването с обичаните девойки, смехът, шерването – това е безотказно средство против всяка меланхолия.

2. Слушат гласа на сърцето си, а не гласа на обществото.

Щастливите дами имат самочувствие и религия в личните си сили и в личната си вътрешен глас. Те не се преценяват с хорското мнение и не разрешават това да бъде определящо за изборите, които вършат, за живота, който живеят.

3. Наслаждават се на момента.

Щастливите дами знаят, че животът е тук и в този момент. Няма смисъл да вперваме взор в предишното и да страдаме по нещо, окончателно изгубено. Няма смисъл и да градим въздушни кули и да мечтаем за някакво вероятно бъдеще, което би могло и да не се случи. Животът е в този миг. Онзи, който го е схванал и умее да се любува на сегашното, е благополучен човек.

4. Знаят по какъв начин да подредят дома и мислите си.

Когато има баланс сред вътрешния и външния свят, щастието наподобява действителност. Важно е да създадем дома си комфортен, с цел да дадем наслада и успокоение на сърцето и на сетивата си. душата ни има потребност от ред, с цел да сме наясно със себе си, да изградим душевна непоклатимост и да реализираме естетика.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР